”Min Resa”


Min resa till denna underbara butik började år 1997, då jag började min första utbildning till verkstads-och affärs optiker, på Stefansskolan utanför Motala. År 2000 avslutade jag min utbildning med en dröm om egen butik.

VD01


Hej! Jag heter Malak Abbas, och detta är min historia.


Efter studier var jag taggad och sugen på att få utveckla arbetserfarenheter. Resan fortsatte till Fransens ur och optik i Tidaholm där jag fick jobb. Men borta bra men hemma bäst. År 2002 började jag att arbeta på Synsam Väster i Jönköping, det var min goda vän som erbjöd mig en tjänst. Under tiden där vidareutbildade jag mig till leg.optiker och linsbehörighet, på Karolinska institutet i Stockholm. Många härliga dagar där, men kände att det var dags att gå vidare. Då kom ide’n om att ta över Glasögonbutiken i Huskvarna. Min dröm började 2 jan 2013.


Jag som person älskar att jobba med människor allt från små barn till de allra äldsta, och hjälpa dem med lösningar på deras synproblem. Service är mycket viktig för mig, då jag vill bemöta kunden som jag själv vill bli bemött.


Vårt mål är att vi ska göra allt vi kan för att alla våra kunder ska vara nöjda!


När du kommer in till vår butik finns jag där för att hjälpa dig med glädje.

Välkomna!

Malak